ÚJ
YUKI AMG CARP

A tökéletes pontyozó orsó. A Yuki csapata nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy egy csúcsminőségű távdobó/surf orsót hozzon létre, mely a verseny- és hobbyhorgászok igényeit is maradéktalanul kielégíti. Az AMG modell 3 változatban elérhető.
A Yuki AMG Carp, a pontyhorgászok igényire szabva készült. Rendkívül könnyű, mindössze 498 gramm, ebből adódóan a békés halas/bojlis horgászok mellett a nagy távolságokat kereső finomszerelékes horgászok számára is ajánljuk. Egy vékony zsinórral szerelt feeder boton, egy könnyű behúzós pálcán, vagy egy távdobó boton ugyanolyan jól teljesít.
Jellemzői a zárt grafit test, 10+1 zárt golyóscsapágy (made in Japan!), rozsdamentes acél tengelyek, lassú dobemelés, nagy átmérőjű alumínium(2 mély, 1 sekély) dob, dobonként 2 db fém zsinórklipsz, alumínium hajtókar, fa fogantyú. A két nagy kapacitású dobra 0,35 mm-es zsinórból 400 métert tölthetünk, vékonyabb damillal az igazán extrém távolságok is elérhetőek vele. 4,00: 1 áttétele miatt az egy darabból készült alumínium hajtókarral fordulatonként 0,8 méter zsinórt csévélhetünk fel. Karbon lamellás gyorsféke segítségével fél fordulat alatt nyelető fékről fárasztó fékre válthatunk.

78 171 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről