Távdobó/Surf

ÚJ

A tökéletes pontyozó orsó. A Yuki csapata nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy egy csúcsminőségű távdobó/surf orsót hozzon létre, mely a verseny- és hobbyhorgászok igényeit is maradéktalanul kielégíti. Az AMG modell 3 változatban elérhető.
A Yuki AMG Carp, a pontyhorgászok igényire szabva készült. Rendkívül könnyű, mindössze 498 gramm, ebből adódóan a békés halas/bojlis horgászok mellett a nagy távolságokat kereső finomszerelékes horgászok számára is ajánljuk. Egy vékony zsinórral szerelt feeder boton, egy könnyű behúzós pálcán, vagy egy távdobó boton ugyanolyan jól teljesít.
Jellemzői a zárt grafit test, 10+1 zárt golyóscsapágy (made in Japan!), rozsdamentes acél tengelyek, lassú dobemelés, nagy átmérőjű alumínium(2 mély, 1 sekély) dob, dobonként 2 db fém zsinórklipsz, alumínium hajtókar, fa fogantyú. A két nagy kapacitású dobra 0,35 mm-es zsinórból 400 métert tölthetünk, vékonyabb damillal az igazán extrém távolságok is elérhetőek vele. 4,00: 1 áttétele miatt az egy darabból készült alumínium hajtókarral fordulatonként 0,8 méter zsinórt csévélhetünk fel. Karbon lamellás gyorsféke segítségével fél fordulat alatt nyelető fékről fárasztó fékre válthatunk.

YUKI AMG CARP
YUKI AMG CARP
YUKI AMG CARP
YUKI AMG CARP
78 171 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Az univerzális távdobó/behordós orsó. A Yuki csapata nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy egy csúcsminőségű távdobó/surf orsót hozzon létre, mely a verseny- és hobbyhorgászok igényeit is maradéktalanul kielégíti. Az AMG modell 3 változatban elérhető.
Az AMG Slow modell, sósvíz álló kivitelének köszönhetően tengeri és édesvízi horgászaton is alkalmazható. Rendkívül könnyű, mindössze 498 gramm, ebből adódóan a békés halas/bojlis horgászok mellett a nagy távolságokat kereső finomszerelékes horgászok számára is ajánljuk. Egy vékony zsinórral szerelt feeder boton, egy könnyű behúzós pálcán, vagy egy távdobó boton ugyanolyan jól teljesít. A zárt grafit test, 10+1 zárt golyóscsapágy (made in Japan!), rozsdamentes acél tengelyek, lassú dobemelés, nagy átmérőjű alumínium(1 extra sekély, 1 sekély, 1 mély) dobjai lehetővé teszik a távoli dobásokat és akár a többszáz méterre történő behordást is. 4,1: 1 áttétele miatt az egy darabból készült alumínium hajtókarral fordulatonként 0,8 méter zsinórt csévélhetünk fel. Karbon lamellás gyorsféke segítségével fél fordulat alatt nyelető fékről fárasztó fékre válthatunk.

YUKI AMG SLOW
YUKI AMG SLOW
90 514 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A tökéletes távdobó orsó. A Yuki csapata nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy egy csúcsminőségű távdobó/surf orsót hozzon létre, mely a verseny- és hobbyhorgászok igényeit is maradéktalanul kielégíti. Az AMG modell 3 változatban elérhető.
Sósvíz álló kivitelének köszönhetően tengeri és édesvízi horgászaton is alkalmazható. Rendkívül könnyű, mindössze 498 gramm, ebből adódóan a békés halas/bojlis horgászok mellett a nagy távolságokat kereső finomszerelékes horgászok számára is ajánljuk. Egy vékony zsinórral szerelt feeder boton, egy könnyű behúzós pálcán, vagy egy távdobó boton ugyanolyan jól teljesít. A zárt grafit test, 10+1 zárt golyóscsapágy (made in Japan!), rozsdamentes acél tengelyek, lassú dobemelés, nagy átmérőjű alumínium(2 extra sekély, 1 sekély) dobjai mind a nagy pontosságot igénylő távoli dobásokat segítik elő. 4,75: 1 áttétele miatt az egy darabból készült alumínium hajtókarral fordulatonként 1,11 méter zsinórt csévélhetünk fel. Karbon lamellás gyorsféke segítségével fél fordulat alatt nyelető fékről fárasztó fékre válthatunk.

106 971 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A Yuki csapata nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy egy csúcsminőségű távdobó/surf orsót hozzon létre, mely a verseny- és hobbyhorgászok igényeit is maradéktalanul kielégíti.

Az AMG modellcsalád már 4 változatban elérhető.
Sósvíz álló kivitelének köszönhetően tengeri és édesvízi horgászaton is alkalmazható. Rendkívül könnyű, ebből adódóan a bojlis horgászok mellett a  távdobó finomszerelékes horgászok számára is ajánljuk. Egy vékony zsinórral szerelt feeder boton, egy könnyű behúzós pálcán, vagy egy távdobó boton ugyanolyan jól teljesít.

Főbb jellemzői:

Zárt grafit test, 9+1 zárt golyóscsapágy (made in Japan!), rozsdamentes acél tengelyek, lassú dobemelés, nagy átmérőjű alumínium(1 extra sekély, 1 sekély, 1 mély) dob.

4,75: 1 áttétele miatt az egy darabból készült alumínium hajtókarral fordulatonként 1,11 méter zsinórt csévélhetünk fel. Karbon lamellás gyorsféke segítségével fél fordulat alatt nyelető fékről fárasztó fékre válthatunk.

Yuki Amg Z Evo
Yuki Amg Z Evo
Yuki Amg Z Evo
Yuki Amg Z Evo
107 156 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendkívül masszív távdobó orsó, melynek minden fém komponense sósvíz álló, így édesvízi és tengeri horgászaton is alkalmazhatjuk. Tengeri célokra fejlesztették, erős grafit házát és masszív belső szerkezetét, a 9+1 rozsdamentes csapágyát mélytengeri halak csónakos horgászatán tesztelték. 3 különböző kapacitású dobjára akár vékony fonott zsinórt, a mélyebbekre nagy mennyiségű monofilt tölthetünk. CNC forgácsolt alumínium hajtókarral, és kellemes fogású EVA markolattal készül, zsinórakasztó kli...
YUKI KYMO SURF REEL 8000
50 848 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Távdobó/surf casting célra fejlesztett orsó. Grafit testének, sósvíz álló alkatrészeinek köszönhetően tengeri és édesvízi horgászathoz is alkalmazható. 6+1 rozsdamentes acél csapággyal készül, 4,6:1 áttétellel, 1 fordulat alatt 1,07 méter zsinórt csévél fel. CNC forgácsolt alumínium hajtókarja és ergonomikus gumírozott fogantyúja segítségével nagy távolságból is gyorsan visszaér a szerelékünk. 3 különböző méretű (8000/10000/12000) alumínium dob tartozik az orsóhoz, így a vékony zsinóros dobós-, vagy az extrém távolságot megkövetelő behordós horgászaton is alkalmazhatjuk.

YUKI STAR SURF
YUKI STAR SURF
YUKI STAR SURF
YUKI STAR SURF
42 789 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez